5 αυλές στην Θεσσαλονίκη για να πιεις τον καφέ σου στον ήλιο
Όπου και αν μένεις, υπάρχει μια!

Η Άνοιξη ήρθε, ο ήλιος λάμπει (τις περισσότερες μέρες) και ο κόσμος βγαίνει με την πρώτη ευκαιρία για να απολαύσει έναν καφέ στον έξω κόσμο. Και μιας και η Θεσσαλονίκη είναι η Βασίλισσα του φραπέ και του καφέ γενικά, μιας και οι κάτοικοι της τρελαίνονται για βόλτες και άπειρες ώρες στον ήλιο, ήρθε η ώρα να σας δείξει τις ωραιότερες αυλές της, για αυτόν τον σκοπό.

Καφετέριες με τέλεια τοποθεσία και καλαίσθητες αυλές που θα σας ξετρελάνουν αυτές τις ημέρες, βρίσκονται σε κάθε γειτονιά της συμπρωτεύουσας και σας περιμένουν για να τις επισκεφθείτε και να απολαύσετε το περιβάλλον τους. 

Δέντρο Στο Μπαρ

Δέντρο Στο Μπαρ

Σε ένα διατηρητέο, στη Βασιλέως Γεωργίου, το Δέντρο στο Μπαρ είναι το κατάλληλο μέρος για τον πρωινό και μεσημεριανό καφέ, καθώς και για το βραδινό ποτό σας. Ωραία μουσική, χαρούμενα πρόσωπα και μια μεγάλη αυλή με πράσινο ανοίγει τις πόρτες της για εσάς.

Το Δέντρο στο Μπαρ βρίσκεται στην οδό Βασιλέως Γεωργίου 25 

GardenBar53

GardenBar53

Μοντέρνο και ευχάριστο, με εναλλακτικές μουσικές και ιδιαίτερες εκδηλώσεις, ένα καφέ - μπαρ νεανικό, με όμορφη διακόσμηση, που όλοι πρέπει να επισκεφθούν έστω και μια φορά, ειδικά αν μένουν στην ανατολική πλευρά της πόλης.

Το GardenBar53 βρίσκεται στην οδό Δορυλαίου 9, στην περιοχή της Τούμπας

Merenda

Merenda

Διαθέτει και εσωτερικό κήπο και εξωτερική αυλή, ενώ αποτελεί την τέλεια πρόταση για όποιον θέλει να απομονωθεί από τη βαβούρα του κέντρου. Ανά διαστήματα μπορεί να συναντήσετε εκεί εκθέσεις φωτογραφίας, καθώς και εκδηλώσεις οινογνωσίας.

Το Merenda βρίσκεται στην οδό Φλογητών 2, στην περιοχή της Νεάπολης

Αίγλη

Αίγλη

Εκτός από καφέ - μπαρ, διαθέτει και προτάσεις για φαγητό. Η αυλή της θα σας βάλει αμέσως στο κλίμα του καλοκαιριού, ενώ μπορεί άνετα να γίνει το εβδομαδιαίο στέκι σας.

Η Αίγλη βρίσκεται στην οδό Κασσάνδρου και Αγίου Δημητρίου 

Tabya

Tabya

Γνωστό και μη εξαιρετέο, στην οδό Μελενίκου, το νεοκλασικό σπίτι, φιλοξενεί εκθέσεις και διάφορα άλλα art events, ενώ είναι ανοιχτό από το πρωί μέχρι το βράδυ και ενδείκνυται για κάθε είδους περίσταση.

Το Tabya βρίσκεται στην οδό Μελενίκου 14Γ 

Instagram... δεν έχουμε. Ούτε Facebook έχουμε. Twitter (ή Χ ή όπως αλλιώς το λένε)... ούτε από αυτό έχουμε.

Έχουμε όμως Google News (ακολούθησέ μας για να βλέπεις τις νέες μας αναρτήσεις) και Dailymotion (για να βλέπεις τις βιντεάρες μας)

Πως σου φάνηκε;


Θα να σου αρέσουν και αυτά

Σχόλια

https://www.mybites.gr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Γράψε εσύ το πρώτο σχόλιο για αυτό