Πατέρας στην Τουρκία έδεσε την κόρη του στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου
Τί άλλο θα δουν τα μάτια μας!;

Ένα απίστευτο συμβάν κατέγραψε σε βίντεο οδηγός στην Τουρκία, όταν αντιλήφθηκε ότι στο πίσω μέρος ενός Van που τον προσπέρασε ήταν δεμένη μια… γυναίκα, η οποία όπως αποδείχτηκε ήταν τελικά η κόρη του οδηγού!

Το video έγινε αμέσως viral στην Τουρκία και συνέβη στην περιοχή Cankiri Yayalakent, όπως αναφέρει η Hurriyet. Αμέσως μετά τη δημοσίευσή του οι αρχές της χώρας συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου και τον οδήγησαν στο δικαστήριο.

Ο οδηγός, ο οποίος ονομάζεται K. Idris αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφού του απαγγέλθηκαν οι σχετικές κατηγορίες και στη συνέχεια μιλώντας στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, αποκάλυψε ότι η γυναίκα που ήταν δεμένη στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του, ήταν η 13άχρονη κόρη του!

Σύμφωνα πάντα με τον οδηγό, αυτός και η οικογένειά του επισκέπτονταν συγγενείς για διακοπές στο κοντινό χωριό Kurban Bayram και αποφάσισε για αδιευκρίνιστους λόγους, να δέσει την κόρη του στο πίσω μέρος πάνω στη σχάρα των ποδηλάτων, η οποία σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, έχει πολύ καλή ποιότητα και είναι σταθερή!

Δείτε το video:

Instagram... δεν έχουμε. Ούτε Facebook έχουμε. Twitter (ή Χ ή όπως αλλιώς το λένε)... ούτε από αυτό έχουμε.

Έχουμε όμως Google News (ακολούθησέ μας για να βλέπεις τις νέες μας αναρτήσεις) και Dailymotion (για να βλέπεις τις βιντεάρες μας)

Πως σου φάνηκε;


Θα να σου αρέσουν και αυτά

Σχόλια

https://www.mybites.gr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Γράψε εσύ το πρώτο σχόλιο για αυτό