Στο Αγρίνιο οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι καρφιτσώνουν τις κάρτες τους σε έναν πλάτανο
Στο Δήμο Αγρινίου η όλη κατάσταση δείχνει να έχει ξεφύγει!

Με τέτοια παραγωγή υποψήφιων που υπάρχει φέτος στη χώρα, μια μητρόπολη όπως το Αγρίνιο δε θα μπορούσε να μείνει πίσω. Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες πόλεις της επικράτειας, οι δημοτικοί σύμβουλοι στο Αγρίνιο πάλεψαν για όχι άλλον ένα, αλλά για έναν άλλο τρόπο promotion.

Έχοντας λοιπόν εξαντλήσει ως φαίνεται συγγενείς, φίλους και γνωστούς αλλά και το μοίρασμα καρτών και φυλλαδίων στο κέντρο της πόλης, σε εισόδους πολυκατοικιών αλλά και στη λαϊκή αγορά ορισμένοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι «ανακάλυψαν» κάτι μοναδικό!!!

Το συλλογικό τους κόνσεπτ μάλιστα όχι μόνο αφήνει πίσω κάθε είδους μπανάλ γελοιότητα με κάρτες και φυλλάδια στα καφενεία και στη λαϊκή, αλλά έχει γίνει ήδη αξιοθέατο, το οποίο πολύ πιθανόν να δούμε και στο Tripadvisor :). Πιο συγκεκριμένα, μετά την πρωτοβουλία κάποιων υποψήφιων δημοτικών συμβούλων, κάμποσοι από αυτούς (όχι όλοι, φυσικά) άρχισαν να καρφώνουν με συρραπτικό τις κάρτες τους σε έναν πλάτανο στην περιοχή της Πεταλούδας ακριβώς δίπλα στην πιάτσα των ταξί όπως περιγράφουν τοπικά μέσα.

Όπως είπε μάλιστα ένας ταξιτζής:

«Ο πλάτανος των υποψηφίων» κατάφερε λοιπόν να συγκεντρώσει δεκάδες κάρτες στον κορμό του. «Οι περισσότεροι υποψήφιοι που περνούν από εδώ βάζουν και μια κάρτα.»

Εξάλλου ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και η ημέρα της κάλπης πλησιάζει. Άραγε όταν έρθει η ώρα θα θυμηθούν να τις βγάλουν;

Δείτε το υπέροχο θέαμα που έχει σχηματιστεί με τον κόπο τόσων υποψήφιων:

Δείτε το υπέροχο θέαμα που έχει σχηματιστεί με τον κόπο τόσων υποψήφιων:

[neaait.gr, luben.tv]

Instagram... δεν έχουμε. Ούτε Facebook έχουμε. Twitter (ή Χ ή όπως αλλιώς το λένε)... ούτε από αυτό έχουμε.

Έχουμε όμως Google News (ακολούθησέ μας για να βλέπεις τις νέες μας αναρτήσεις) και Dailymotion (για να βλέπεις τις βιντεάρες μας)

Πως σου φάνηκε;


Θα να σου αρέσουν και αυτά

Σχόλια

https://www.mybites.gr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Γράψε εσύ το πρώτο σχόλιο για αυτό