Το fabulous δεν πεθαίνει: Ξαπλώστρες που κοστίζουν 5000€ η μία έφεραν στη Μύκονο
Ένα μικρό κυκλαδίτικο νησάκι συνεχίζει να αντιστέκεται στη φτωχομπινεδιά

Η Μύκονος αντέχει αδέρφια! Στην παραγγελία 300 νέων ξαπλωστρών, αξίας από 5.000-10.000 ευρώ έκαστη προχώρησε το beach bar Nammos, για την παραλία της Ψαρούς. Εν ολίγοις, η επένδυση για τα 300 combo ομπρέλα & ξαπλώστρα έφτασε το 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Μπορεί στην υπόλοιπη χώρα, η κρίση και η ανεργία να παίζουν μπαλίτσα σε επίπεδά Champions League, άλλα ένα μικρό “γαλατικό” κυκλαδίτικο νησί αντιστέκεται, και στο Nammos, στο οποίο οι πάμπλουτοι κατα πλειοψηφία ξένοι θαμώνες, του κολυμπούν καθημερινά σε 300 μπουκάλια πανάκριβης σαμπάνιας, γίνονται επενδύσεις σε πετσέτες (αξίας 160.000 ευρώ), ξαπλώστρες από την Αγγλία κατασκευασμένες  από μαόνι και ατσάλι, με ιταλικό στρώμα, και σούπερ ντούπερ ομπρέλες από το Μαϊάμι.

Εάν θέλετε να πάρετε μια γεύση από Μύκονο μπορείτε να πάτε στην Ψαρού και να νοικιάσετε 2 ξαπλώστρες και δυο ομπρέλες στην προνομιακή τιμή των 60 ευρώ, αγαπητοί φίλοι.

Πηγή

Instagram... δεν έχουμε. Ούτε Facebook έχουμε. Twitter (ή Χ ή όπως αλλιώς το λένε)... ούτε από αυτό έχουμε.

Έχουμε όμως Google News (ακολούθησέ μας για να βλέπεις τις νέες μας αναρτήσεις) και Dailymotion (για να βλέπεις τις βιντεάρες μας)

Πως σου φάνηκε;


Θα να σου αρέσουν και αυτά

Σχόλια

https://www.mybites.gr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Γράψε εσύ το πρώτο σχόλιο για αυτό